De beste zorg, daar gaan we voor. Toch kan het zijn dat u achteraf niet helemaal tevreden bent. Vertel het ons! Wij zien u graag tevreden de deur uit gaan en nemen uw klacht serieus.

Procedure
Bespreek uw klacht eerst met de betrokken specialist of medewerker. Een goed gesprek neemt vaak al veel onvrede weg. Komt u er samen niet uit of praat u liever met iemand anders, dan kunt u contact opnemen met onze klachtenfunctionaris mw. S. Wichers via tel. 079 - 343 85 30, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een klachtenformulier invullen. Mw. Wichers onderzoekt uw klacht en bemiddelt indien gewenst tussen u en de betrokken medewerker. Op deze manier kan snel een passende oplossing worden gevonden. Uiteraard wordt uw klacht vertrouwelijk behandeld. Bemiddeling en behandeling van uw klacht binnen de Orfeokliniek is kosteloos.

Geschillencommissie Zelfstandige Klinieken
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, dan kunt contact opnemen met de Geschillencommissie Zelfstandige Klinieken. Deze commissie behandelt klachten van cliënten en patiënten tegen zelfstandige klinieken die aangesloten zijn bij Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). De commissie is onafhankelijk en onpartijdig. Ze bevordert een schikking tussen patiënt en kliniek of brengt een bindend advies uit. Belangrijk: bij aanvang van een geschilprocedure bent u klachtengeld verschuldigd en moet u een eventueel onbetaald deel van de rekening in depot storten. 

Geheimhouding
Alle medewerkers van de Orfeokliniek, de klachtenfunctionaris en de leden van de Geschillencommissie zijn verplicht tot geheimhouding. Gegevens worden pas aan derden ter beschikking gesteld als u daar schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.