Met drie poliklinische operatieruimten, een volledig uitgeruste operatiekamer voor ingrepen onder algehele narcose en een hoogwaardig team van specialisten en verplegend personeel is de Orfeokliniek een unicum op mondzorggebied. U kunt terecht voor het verwijderen van een verstandskies maar ook voor functionele (vaak ook esthetische) verbetering van mond, kaken en aangezicht. Daarbij maken we gebruik van de modernste scan- en röntgenapparatuur. Vrijwel alle ingrepen vinden in dagbehandeling plaats. Vooraf leggen we precies uit wat er gaat gebeuren en wat u tijdens en na de ingreep kunt verwachten. Op deze manier leveren we verzekerde zorg met de hoogstaande service en prettige sfeer van een privé-kliniek.

Kaakchirurgische behandelingen
Zitten er wortelresten in uw kaak? Moet uw kaak worden voorbereid op plaatsing van kronen, bruggen of een gebitsprothese? De kaakchirurg verwijdert gebitselementen en plaatst implantaten die daarvoor de basis vormen. Als door verlies van tanden en kiezen het kaakbeen is geslonken, kan de kaakchirurg het met bot verstevigen.

Klik hieronder voor informatie over een specifieke behandeling:

Aangezichtschirurgie
Als boven- en onderkaak niet goed op elkaar passen, kunnen problemen ontstaan met kauwen, praten en zelfs ademen. Ook kan een afwijkende kaakstand de vorm van het gezicht zodanig negatief beïnvloeden, dat er psychische klachten ontstaan. Wij zijn gespecialiseerd in operaties die de functie van het gebit en de esthetiek van het gezicht herstellen. Met een gecombineerde behandeling van chirurgie en orthodontie behalen wij opzienbarende resultaten. 
Klik hier voor een aansprekend voorbeeld!

Let op: mond-, kaak- en aangezichtschirurgie valt onder de basisverzekering. Het eigen risico is daarom van toepassing. Vraag vooraf bij uw zorgverzekeraar wat dit voor uw behandeling betekent.

Kaakchirurgische behandelingen worden uitgevoerd door:
> Christine Walravens, MKA-chirurg
> Erik Salentijn, MKA-chirurg
> François Dieleman, MKA-chirurg 
Kees van Westerveld, MKA-chirurg