Recent is bekend geworden dat patiënten die voor kaakchirurgie bij een ziekenhuis aankloppen steeds vaker op een wachtlijst komen. Voor bewoners in de regio Haaglanden/Zoetermeer is dat niet nodig. U kunt bij ons met een verwijzing voor kaakchirurgie binnen 4 weken terecht voor een eerste afspraak! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus de vergoedingsregels blijven hetzelfde. Maar door onze manier van werken kunnen wij tot wel twee keer zoveel patiënten op een dag zien en behandelen als het ziekenhuis. Zo voorkomen wij wachtlijsten.

Als multidisciplinair zelfstandig behandelcentrum (ZBC) leggen wij grote nadruk op doelmatigheid. Door eigen gekwalificeerd personeel, korte communicatielijnen, efficiënte logistiek en kleinschaligheid presteren wij dan ook vaak beter dan een ziekenhuis. De kwaliteit en veiligheid van onze behandelingen zijn gewaarborgd door het ZKN-keurmerk waarvoor wij jaarlijks aan een strenge keuring worden onderworpen.

Wij hebben 3 poliklinische operatieruimten en een operatiekamer voor ingrepen onder narcose. Kaakchirurgische behandelingen die wij dagelijks uitvoeren zijn:

  • tanden, (verstands)kiezen en wortelresten verwijderen
  • apexbehandelingen (wortelpuntontsteking)
  • elementen vrijleggen
  • implantaten plaatsen
  • botopbouw en sinuslift
zorgkaart-nederland