Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Voor de verzekering maakt het niet uit of u zich bij ons laat behandelen of in het ziekenhuis: de vergoeding is hetzelfde. Voor ú maakt het wél uit. U komt bij ons in een kleinschalige omgeving waar een goed op elkaar ingespeeld team voor u klaarstaat.

Met een verwijsbrief kunt u vaak al binnen 2 weken terecht!

Wat krijg ik vergoed? 
In Nederland betaalt iedereen boven de 18 zijn/haar eigen risico van het totaal van zijn/haar zorgkosten in een jaar zelf. Het wettelijk eigen risico is 385 euro in 2023, maar u kunt dit verhoogt hebben. Dit betekent voor u het volgende:

U heeft uw eigen risico nog niet opgebruikt in 2023: uw kaakchirurgische behandeling bij de Orfeokliniek betaalt u zelf tot het bedrag dat nog resteert in uw eigen risico, het meerdere wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. De tarieven bij de Orfeokliniek zijn lager dan bij de ziekenhuizen (afhankelijk per zorgverzekeraar). Hierdoor bent u goedkoper uit bij de Orfeokliniek als u uw eigen risico niet geheel opgebruikt in een jaar.

U heeft uw eigen risico reeds opgebruikt in 2023: uw kaakchirurgische behandeling bij de Orfeokliniek wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

zorgkaart-nederland